Tjenester

Dette er tjenestene vi tilbyr:

  • Enkle nettsider. Det enkleste er ofte det beste.
  • Administrator for Facebook side.
  • Administrator for Instagram side.
  • Oppretting av Epost og administrering av dette.
  • Hjelp til å legge til Epost til telefon.
  • Fotografering (begrenset til området hvor jeg bor eller hvor jeg har avtaler med en fotograf).
  • Digitalisering av arkiver.
  • Digitalisering av gamle tegninger.

Ta gjerne kontakt om du føler det er andre tjenester jeg kan tilby. Pris skal vi bli enige om.


Nettsider:

Oppretting av nettsider, server, domener osv.
Om du skulle ha server og domene fra før, så er ikke det noen problemer.
Jeg har på eksempel sider, 3 forslag til oppsett som din side kan ha. Men da vil det være med dine bilder.
Din informasjon og data.
Pris er enten en engangs pris eller en månedlig pris. Dette er avhengig av hva du som kunde vil ha. Om du vil at jeg skal kontinuerlig oppdatere siden for eksempel. Så blir det en måneds pris. Skulle det være en side som du bare en gang i blant vil ha endret på, så kan vi tilby en engangs pris per gang. Pris blir vi enig om.

  • Hvorfor «enkle nettsider»?

Ikke alle har behov for en stor og avansert side. Du vil vise hvem du er. Hva du gjør. Hvilke tjenester du tilbyr.
Slik at du blir sett og hørt. Du vil også kunne være i stand til og oppdatere selv. Opplæring gis for hvordan. Du kan selvsagt også betale for å slippe alt som heter oppdatering selv. Eneste du da trenger å gjøre er å sende meg en mail med tekst og bilde med jevne mellomrom så oppdaterer jeg.


Administrator for Facebook:

Jeg vil da være admin på din Facebook side. Svare eller videreformidle beskjeder fra Facebook til deg. Hvor mye arbeid dette inne-ber spørs helt hvor mye som skjer på siden. Denne har en fast måneds pris på 5000kr. Uavhengig av hvor mye aktivitet det er på siden. Skulle du ville hatt mer aktivitet på siden så kan jeg også ordne konkurranser (innenfor dine rammer) og reklame. Vil du ha reklame så kan jeg administrere dette også. Men da faktureres du for kostnadene rundt reklamering som tillegg i måneds prisen. Her kan vi også bli enige om en max pris i måneden.


Administrator for Instagram:

Da vil jeg være administrator for din Instagram side. Min hoved oppgave her er å skaffe deg følgere. Du må med jevne mellomrom sende meg bilder du vil ha på Instagram. Da legger jeg disse ut og gjør mitt beste for å nå ut til så mange som mulig.
Denne tjenesten har en fast måneds pris på 2000kr. Skulle du ønske reklame så kan jeg også her stå for dette. Samme med Instagram konkurranser (innenfor dine rammer). Alle ekstra kostnader vil være på måneds fakturaen. Her får du bestemme selv hvor mye i måneden du vil bruke på reklame eller konkurranse.


Oppretting og administrering av E-post:

Her blir det litt avhengig av om du allerede har domene\server fra før. Men min hovedoppgave er og lage e-poster som er rettet mot deg og dine i bedriften. Lage en «hvordan gjøre det» brosjyre så du kan få den mailen direkte til din telefon eller PC. Om nødvendig så skal vi få til at jeg også tilbyr support for installering på mobil\PC. Engangs pris på 2000kr. Etter dette er det 500kr per gang jeg står for installering av epost på mobil\PC.


Fotografering:

Fotografering vil være en bilde pakke. Hvor du hører til og hvor jeg hører til vil avgjøre prisen. Jeg har venner rundt om i landet som kan fotografere. Eller jeg kan gjøre dette selv. Kvalitet på bilder er avhengig av erfaring av fotografen. Det vil si at desto mindre erfaring fotografen har. Desto billigere blir det for deg. Dette er et område som har en pris vi blir enige om.


Digitalisering av arkiver:

Dette blir avhengig av arbeidsmengde. Men her tar jeg en timepris på 350kr. Kan også tilby en fastpris for en type jobb. Da må jeg se arbeidsmengden først.


Digitalisering av Tegninger:

Som utdannet Teknisk Tegner så har jeg tegnet mye i CAD. Her tar jeg en timepris på 400kr timen eller fastpris. Avhengig av arbeidsmengde, tegninger og kvalitet på tegningene.


Pakke priser:

Det skal svare seg og velge flere tjenester om gangen. Så om du vil ha full pakke (oppretting av nettside, oppdatering av nettside, facebook admin, instagram admin). Så blir vi enige om en pris.


Kommende tjenester:

Mer avanserte nettsider.
Logo laging.
App for android.

Kommende tjenester kan spørres om. Men kvalitet garanteres ikke da dette er nye områder for meg. De har en fastpris uavhengig av tid. Men det er heller ikke noe som kan leveres på kort tid.